ETTEVÕTTEST

Meie ettevõte on tegelenud kütte- ja kaminapuude valmistamisega ning müügiga alates 2000 aastast. Meie suur kogemuste pagas tagab parima toote ning kvaliteedi, mida on võimalik turult leida. Kuna enamuse toodangust ekspordime Skandinaavia maadesse, siis meie toodang vastab Norra küttepuude standardile. Meie tootmises on viis sertifitseeritud kuumtöötluse puidukuivatit. Alates 17.10.2016 on ettevõte Taimetervise registris numbriga 4302.

Enamus toorainet ostame Riigimetsa Majandamise Keskuselt, mis omab vastutustundlikult majandatud metsadest pärit puidu tarneahela sertifikaati PEFC ja säästliku metsamajandamise sertifikaati FSC®. Samuti ostame toorainet koostööpartneritelt ja väärindame niimoodi metsamaterjali. Kuna tegeleme ka ise aktiivselt noore metsa soetamise, istutamise ja hooldamisega, siis osa meie toodangu valmistamiseks vaja minevat puitu saame enda metsade hooldusraietest.

ETTEVÕTTEST

Kuivatite töötamiseks vajaminevat soojust saame kõik enda katlamajast, küttes seda kaminapuude tootmisest tulevate puidujääkidest hakkepuiduga. Aastast 2022 varustab meid elektriga meie oma isiklik 200 kW päikesepark. Seega kasutame ära kõik enda toodangu valmistamisest tulevad puidu jäägid ning kasutades taastuvenergiat hoolime loodusest. Metsade istutamise ja hooldamisega anname väärtuse edasi tulevastele põlvkondadele.